0

خاگینه کدو سبز

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

خاگینه کدو سبز

خاگینه کدو سبزمواد لازم

 

کدو سبز بزرگ  3 عدد
تخم مرغ  4 عدد
آرد یک ونیم  قاشق غذاخوری
زردچوبه  یک چهارم  قاشق مرباخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده شده  یک چهارم قاشق چای خوری
دارچین  یک چهارم قاشق چای خوری
روغن برای سرخ کردن به میزان کافی
نمک  به میزان کافی
 

 

روش تهیه


* کدوها را بشویید و پوست بکنید. آن ها را در کاسه ای با رنده درشت رنده کنید.


* تخم مرغ، آرد، شکر، دارچین، نمک، زردچوبه و زعفران را به کدوی رنده شده اضافه کنید و مواد را با چنگال خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.


* در تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که روغن خوب داغ شد، مایه آماده شده را به آرامی داخل تابه بریزید و آن را پخش کنید و روی آن را با قاشق صاف کنید.


* حرارت را به مدت چند دقیقه زیاد و سپس آن را روی متوسط تنظیم کنید.


* در تابه را بگذارید.پس از 15 تا 20 دقیقه هنگامی که یک طرف آن خوب سرخ شد آن را برگردانید.


*  در تابه را این بار نگذارید و اجازه دهید تا خاگینه 20 دقیقه با حرارت ملایم سرخ شود. پس از آماده شدن غذا می توانید آن را با نان میل کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 27 تیر 1396  9:43 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها