مواد لازم برای کوکو مکزیکی :
سیب زمینی آبپز |
سه عدد متوسط |
پیاز |
یک عدد متوسط |
تخم مرغ |
سه عدد |
آرد |
دو قاشق غذاخوری |
گوشت چرخ کرده |
۱۵۰ گرم |
فلفل دلمه |
به مقدار لازم |
پیاز داغ |
دو قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا |
در صورت دلخواه |
نمک و ادویه و فلفل |
به میزان لازم |
طرز تهیه کوکو مکزیکی :
سیب زمینی آب پز و پیاز متوسط و تخم مرغ را میکس و دو قاشق آرد را اضافه کرده و هم بزنید.
سیب زمینی آب پز و پیاز و تخم مرغ را میکس و دو قاشق آرد را هم بزنید
نکته :
گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و فلفل دلمه ای را تفت داده در صورت دلخواه یک قاشق رب اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید اصل این کوکو باید تند باشد.
کف ماهیتابه یک لایه از مواد ریخته و در صورت دلخواه پنیر را ریخته و مخلوط گوشتی را روی سطح مواد ریخته و با یک دم کنی درب ظرف را ببندید.
کف تابه یک لایه از مواد ریخته و پنیر و مخلوط گوشتی را روی آن ریخته و با دم کنی درب ظرف را ببندید
نکته :
اگر دم کنی نگذارید کامل پخته نمی شود.
به مدت زمان نیم ساعت زیر تابه شعله ملایم باشد تا مغز پخت شود.
بعد از پخت یک لایه دیگر از مواد روی کوکوی پخته شده ریخته و دوباره دمی گذاشته و پانزده دقیقه دیگر زمان پخت دهید.
بعد از پخت یک لایه دیگر از مواد روی کوکوی پخته شده ریخته و دوباره دمی بگذارید
نکته :
بعد از پخت تکه کرده و برگردانید تا طرف دیگر مواد پخته شود.
این کوکو را می توانید به اشکال مختلف درست کنید.