آموزش سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل
مواد لازم:
- نان ماست و خردل:
- نان حجمی: یک عدد
- پنیر چدار یا گودا: 100 گرم
- ماست ساده: 4 قاشق غذاخوری
- تخم خردل: 2 قاشق غذاخوری
- سس ورچستر شایر (سس سنتی انگلیسی): یک قاشق غذاخوری
- سس فلفل تند به میزان لازم
- سالاد: پیاز قرمز کوچک یک عدد
- خیار متوسط: یک عدد
- هویج: یک عدد
- لیموترش: یک عدد
- روغن زیتون بکر: 2 قاشق غذاخوری
- جعفری یک دسته کوچک
- کاهو: 200 گرم
- جوانه: 50 گرم
- سرکه بالزامیک
- پنیر فتا: 10 گرم
- سس جگر:
- ژامبون: 2 ورقه
- روغن زیتون
- جگر مرغ 400 گرم، پاک کرده
- سرکه قرمز: 100 میلی لیتر
- ماست: 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1- نان را ورقه کنید. دو طرف آن را کمی گریل کنید. پنیر چدار را در یک کاسه رنده کرده و با ماست، خردل، سس ورچستر و کمی سس فلفل مخلوط کرده و روی نان ها پخش کنید. نان ها را دوباره گریل کرده و در طبقه وسط فر برشته کنید.
2 – پیاز، هویج و خیار را ورقه کنید. در یک کاسه بریزید و لیمو و روغن زیتون را روی آن داده و نمک و فلفل بپاشید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید.
2 قاشق غذاخوری روغن در تابه داغ کرده و ژامبونهای خرد شده و جگر مرغ را 8 دقیقه در آن سرخ کنید. نمک و فلفل پاشیده و سرکه را اضافه کنید. جگرها را آنقدر روی شعله ملایم بپزید تا سس غلیظ شود، سپس از روی شعله برداشته و ماست را داخل آن بریزید.
3 – برگ های خرد شده کاهو و جوانه را با پیاز، خیار و هویج مخلوط کرده و سرکه بالزامیک را روی آن بریزید.
4 – پنیر فتا را خرد کرده و روی سالاد بدهید. نانهای برشته را با سالاد سرو کرده و سس جگر را کنار آن بگذارید.