0

طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی

 

طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی

 
 
طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی

طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی

 

مواد لازم:

 

نخود – یک پیمانه
گوشت مغزران گوسفند – نیم کیلو
پیاز – سه عدد
پوره گوجه‌فرنگی – نصف پیمانه
رب‌گوجه‌فرنگی – 4/1پیمانه
زعفران – نصف قاشق چایخوری
لیموعمانی – پنج عدد
دارچین – نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
گلاب – یک قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه :

ابتدا نخودها را که از قبل خیس کرده بودیم، پوست گرفته، به دو قسمت تقسیم کرده و پیازها را خرد و مقداری تفت داده تا طلایی رنگ شود، گوشت و نخودها را اضافه کرده و به آنها زردچوبه می‌زنیم سپس آب می‌ریزیم تا نیم‌پز شوند .در مرحله بعد پوره گوجه‌فرنگی، زعفران و رب‌گوجه‌فرنگی را می‌افزاییم، یک ربع آخر، لیموعمانی، نمک، فلفل و دارچین را اضافه می کنیم و در صورت تمایل می‌توانیم گلاب بریزیم.

– این غذا در شهرهای کاشان و یزد پخته می‌شود و در شهر یزد به قیمه یزدی معروف می‌باشد.

– آله در زبان محلی شهر کاشان معنی نیمه و نصفه می‌دهد.

 

یک شنبه 25 تیر 1396  6:05 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها