شپزهای ایتالیا یکی از بهترین رسپی های ماکارونی در دنیا را استفاده می کنند و به همین دلیل مزه و طعم خواص ماکارونی ایتالیایی فوق العاده می باشد.
بازدید : 32,896 نفر
مواد لازم:
ماکارونی 1عدد
روغن زیتون 1قاشق
زیتون سیاه 25 گرم
گوجه فرنگی ریز شده 25 گرم
کنگر فرنگی ریز شده 400 گرم
کدو سبز ریز شده 115 گرم
آلو 115 گرم
برگ های سالادی 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
برگ ریحان برای تزیین
همچنین بخوانید : تمام دستور تهیه غذاهای ایتالیایی
پنیر کم چرب 2 قاشق
آب پرتقال 1 قاشق
طرز تهیه:
ماکارونی را در آب جوش نمکدار با کمی روغن می جوشانیم و سپس آبکش می کنیم تا حدی که زیاد نرم نشوند.
روغن , نمک, فلفل, زیتون سیاه و گوجه فرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد کمی سرد شوند. به آرامی کنگر فرنگی , کدو سبزوآلوها را اضافه کنید. برگ های سالادی را درون ظرف ریخته و مواد را داخلش بریزید و با برگ های ریحان تزیین کنید.