مواد لازم
شکلات شیری 100 گرم
شکر قهوه ای 125 گرم
تخم مرغ دو عدد
آرد 225 گرم
جوش شیرین یک چهارم قاشق چای خوری
روغن مایع یک دوم پیمانه
پودر کاکائو 25 گرم
مارمالاد توت فرنگی دو قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه 60 گرم
شکلات شیری 150 گرم
خامه قنادی 125 گرم
شکلات تلخ 50 گرم
طرز تهیه
* شکلات شیری را ذوب کنید و کنار بگذارید.
* تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی هم بزنید؛ سپس روغن مایع را اضافه کنید و پس از مخلوط شدن همزن را خاموش و شکلات ذوب شده را اضافه کنید.
* در آخر آرد، جوش شیرین و پودر کاکائو مخلوط شده را اضافه و با لیسک مخلوط کنید.
* مواد را داخل دو عدد قالب 20 سانتی متری چرب شده که کاغذ انداخته اید بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.
* پس از پخت، کیک ها را روی توری فلزی خنک کنید.
* برای آماده کردن کرم: خامه صبحانه و شکلات شیری را داخل ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا شکلات ذوب شود. ظرف را از بخار آب بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
* خامه قنادی را فرم دهید و به شکلات و خامه آماده و خنک شده اضافه کنید. در آخر شکلات تلخ را ذوب و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.
* روی یک لایه از کیک مارمالاد توت فرنگی بمالید و کمی از کرم شکلاتی آماده را روی آن صاف کنید سپس لایه بعدی کیک را روی آن قرار دهید. رو و دور تا دور کیک را با کرم شکلاتی بپوشانید و با میوه تزیین کنید.