0

کیک شکلاتی بلژیکی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک شکلاتی بلژیکی

کیک شکلاتی بلژیکیمواد لازم

 

شکلات شیری  100 گرم
شکر قهوه ای  125 گرم
تخم مرغ دو عدد
آرد   225 گرم
جوش شیرین   یک چهارم  قاشق چای خوری
روغن مایع   یک دوم پیمانه
پودر کاکائو 25  گرم
مارمالاد توت فرنگی    دو قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه  60 گرم
شکلات شیری  150 گرم
خامه قنادی 125 گرم

شکلات تلخ 50 گرم

 


طرز تهیه


*  شکلات شیری را ذوب کنید و کنار بگذارید.


*  تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی هم بزنید؛ سپس روغن مایع را اضافه کنید و پس از مخلوط شدن همزن را خاموش و شکلات ذوب شده را اضافه کنید.


*  در آخر آرد، جوش شیرین و پودر کاکائو مخلوط شده را اضافه و با لیسک مخلوط کنید.


*  مواد را داخل دو عدد قالب 20 سانتی متری چرب شده که کاغذ انداخته اید بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.


*  پس از پخت، کیک ها را روی توری فلزی خنک کنید.


*  برای آماده کردن کرم: خامه صبحانه و شکلات شیری را داخل ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا شکلات ذوب شود. ظرف را از بخار آب بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.


*  خامه قنادی را فرم دهید و به شکلات و خامه آماده و خنک شده اضافه کنید. در آخر شکلات تلخ را ذوب و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید.


*  روی یک لایه از کیک مارمالاد توت فرنگی بمالید و کمی از کرم شکلاتی آماده را روی آن صاف کنید سپس لایه بعدی کیک را روی آن قرار دهید. رو و دور تا دور کیک را با کرم شکلاتی بپوشانید و  با میوه تزیین کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 25 تیر 1396  9:45 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها