شامی خمیری؛ شامیِ سنتی
وب سایت سوران: شامی خمیری از دسته غذاهای سنتی به شمار می رود. این شامی را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- روغن برای سرخ کردن
- روغن 4 قاشق غذا خوری
- خمیر مایه فوری 1 قاشق غذا خوری
- بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
- پودر زیره 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه کمی
- نمک کمی
- زردچوبه 1 قاشق مربا خوری سر پر
- پودر زنجبیل کمی
- شیر سرد 1 فنجان
- خمیر نان بربری 2 عدد
- تخم مرغ 4 عدد
طرز تهیه:
1-ابتدا در قابلمه روی حرارت 4 قاشق روغن ریخته بعد زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک و پودر زنجبیل و پودر زیره ریخته وهم زده شلعه را خاموش کرده کمی که سرد شد شیر و تخم مرغ و بکینگ پودر وخمیر مایه فوری و خمیر را اضافه کرده.
2-بعد خوب با دست چنگ کرده تا یک دست شود مثل ماست روان هست بعد 1ساعت میگذاریم جای گرم تا استراحت کنه و حجم آن دو برابر شود و بالا بیاد.
3-بعد درون مایتابه روغن فراوان ریخته تا داغ شود بعد از مواد یک قاشق غذا خوری درون روغن انداخته مثل شامی های دیگر بعد روش را با قاشق روغن ریخته تا بالا بیاد دوطرفش را سرخ کرده و میتوانید به همین شکل میل کنید.
4-یا با شیره خرما ویا ماست وپنیر کنارش بزارید که باهمش خوشمزده میشه حتما یک بار امتحان کنید.
یک شنبه 25 تیر 1396 12:05 AM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat
nargesza