0

الواح الغریبه؛ شیرینیِ معروف مغربی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

الواح الغریبه؛ شیرینیِ معروف مغربی

ماهنامه کیک و شیرینی - اسماء منتظری: الغریبه نوعی شیرینی مغربی است که در الجزایر و در مصر، الغربیه تلفظ می شود اما در شکل، کمی با هم متفاوت هستند ولی نوع مواد مصرف شده در آنها یکی است.

 


مواد لازم:
 
  • کره (به دمای محیط رسیده): 2 پیمانه
  • پودر قند: 1 پیمانه
  • آرد: دو و یک دوم پیمانه
  • بادام (پودر شده): 1 پیمانه
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • بادام پرک: مقداری برای تزئین
  • گلاب: 3 قاشق غذاخوری
الواح الغریبه 
 
طرز تهیه:

1. کره به دمای محیط رسیده را کمی با همزن می زنیم سپس پودر قند را کم کم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا جایی که رنگ آن کمی روشن شود.
 
2. آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا خمیر یکدستی ایجاد شود. دقت کنید که خمیر کمی شل است و نیاز به اضافه کردن آرد نیست. خمیر را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

3. سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و نیمی از آن را در یک سینی 20×30 که کف آن را کاغذ روغنی انداخته، پهن کنید. پودر بادام را همراه با شکر و سه قاشق گلاب مخلوط کنید و روی خمیر پخش کنید.
 
4. سپس نیمه دوم خمیر را روی مواد میانی پهن کنید و بادام پرک را روی آن به تساوی بچینید و داخل فر قرار دهید (فر را در دمای 180 درجه گرم کنید) و 20 دقیقه و یا تا زمانی که کمی کناره های خمیر طلایی شود به آن زمان دهید. سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن برش بزنید و در ظرف بچینید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 25 تیر 1396  12:01 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها