0

پاستا نواری سزار؛ پاستا سزار انجل هِر

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

پاستا نواری سزار؛ پاستا سزار انجل هِر

Caesar Angel Hair

وبسایت روزیاتو: نام اصلی این غذا «پاستا سزار انجل هِر» است. «انجل هر» به پاستاهای رشته ای و باریک که شبیه نودل هستند، گفته می شود. برای آموزش پخت این نوع پاستا در ادامه با ما همراه باشید.

 


مواد لازم:
 
  •     ۴۵۰ گرم پاستا نواری باریک
  •     ۲ حبه سیر
  •     آب یک عدد لیموترش
  •     ۱ قاشق چایخوری سس خردل
  •     ¾ پیمانه روغن زیتون
  •     نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     نمک درشت و فلفل سیاه
  •     جعفری خرد شده
  •     پودر سوخاری خانگی* (دستور تهیه در ادامه)
پاستا نواری سزار 
 
طرز تهیه:
 
1.    پاستا را بر اساس دستور پخت نوشته شده روی بسته بندی آن بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
 
2.    در یک کاسه متوسط، سیر، آب لیموترش و خردل را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند. روغن زیتون را بیفزایید و هم بزنید.
 
 
3.    پنیر پارمسان و نیمی از پودر سوخاری خانگی را به مواد افزوده و هم بزنید. در آخر نمک و فلفل سیاه را بیفزایید.
 
4.    سس را درون پاستای داغ بریزید و با جعفری خرد شده و پوست رنده شده لیموترش تزئین و سرو کنید.

پودر سوخاری خانگی

مواد لازم:
 
  •     ۲ قاشق غذاخوری کره
  •     نصف پیمانه پودر نان باگت
  •     پوست رنده شده نصف یک عدد لیموترش

طرز تهیه:
 
1.    کره را درون تابه و روی حرارت ملایم داغ کنید. پودر نان را افزوده و تفت دهید تا طلایی و سوخاری شوند.
 
2.    در آخر پوست لیموترش را افزوده و یک دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 24 تیر 1396  11:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها