0

تهیه یک سوپ جوی مقوی و آسان

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

تهیه یک سوپ جوی مقوی و آسان

وب سایت من آشپزم: در این مطلب طرز تهیه یک سوپ جوی آسان با مرغ را به شما آموزش داده ایم. این سوپ را هم بیماران و هم افراد سالم می توانند استفاده کنند.


مواد لازم:
 
  • جو پرک  ۱/۲ لیوان
  • مرغ (سینه)  ۱ قطعه
  • هویج  ۲ عدد
  • پیاز  ۱ عدد
  • سیر  ۲ حبه
  • کرفس (خرد شده)  ۱/۲ لیوان
  • برگ کرفس  به مقدار لازم
  • زعفران (آب کرده و غلیظ)  ۲ قاشق غذا خوری
  • پودر سیر  ۱ قاشق مربا خوری
  • به  ۱ عدد
  • نمک و فلفل و آبلیمو  به مقدار لازم
 
سوپ جو با مرغ 
 
 
طرز تهیه:
 
 
1-ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد كنید.پیاز و سیر را رنده كرده و به همراه مرغ، جو پرك ، نمک و فلفل و پودر سیر روی حرارت ملایم قرار دهید.

2-وقتی مواد كمی آب انداخت به آن ۵پمانه آب اضافه كنید و اجازه دهید مواد كمی با آب بجوشند.سپس شعله را ملایم كنید.
 
3-پس از ۱ ساعت هویج خرد شده ، به خرد شده،کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد.در انتهای پخت آبلیمو و زعفران را اضافه كنید.
 
سایر نکات:
 
1-در صورت تمایل هویج را با مقداری عسل تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.
 
2-میتوانید سوپ را با سركه سیب هم سرو كنید.
 
3-در صورت تمایل میتوانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید.
 
4-میتوانید زعفران را حذف كرده و به جای آن از رب گوجه فرنگی یا زردچوبه استفاده كنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 24 تیر 1396  11:02 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها