وب سایت من آشپزم: در این مطلب طرز تهیه یک سوپ جوی آسان با مرغ را به شما آموزش داده ایم. این سوپ را هم بیماران و هم افراد سالم می توانند استفاده کنند.
مواد لازم:
- جو پرک ۱/۲ لیوان
- مرغ (سینه) ۱ قطعه
- هویج ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- کرفس (خرد شده) ۱/۲ لیوان
- برگ کرفس به مقدار لازم
- زعفران (آب کرده و غلیظ) ۲ قاشق غذا خوری
- پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
- به ۱ عدد
- نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه:
1-ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد كنید.پیاز و سیر را رنده كرده و به همراه مرغ، جو پرك ، نمک و فلفل و پودر سیر روی حرارت ملایم قرار دهید.
2-وقتی مواد كمی آب انداخت به آن ۵پمانه آب اضافه كنید و اجازه دهید مواد كمی با آب بجوشند.سپس شعله را ملایم كنید.
3-پس از ۱ ساعت هویج خرد شده ، به خرد شده،کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد.در انتهای پخت آبلیمو و زعفران را اضافه كنید.
سایر نکات:
1-در صورت تمایل هویج را با مقداری عسل تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.
2-میتوانید سوپ را با سركه سیب هم سرو كنید.
3-در صورت تمایل میتوانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید.
4-میتوانید زعفران را حذف كرده و به جای آن از رب گوجه فرنگی یا زردچوبه استفاده كنید.