وبسایت روزیاتو: در این مطلب طرز تهیه استیک در فر را خواهید آموخت که در کنار سبزیجاتی همانند هویج، پیاز و مارچوبه سرو می شود.
مواد لازم:
- ۱٫۵ پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
- ۱ عدد هویج بزرگ
- ۱ عدد فلفل دلمه ای زرد
- ۱ عدد پیاز قرمز متوسط
- ۱۰ ساقه مارچوبه
- ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- ۴ تا ۵ حبه سیر
- ۴ تا ۵ ساقه آویشن
- ۴۵۰ گرم گوشت استیک
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ حبه سیر
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2. کف سینی فر روغن بریزید. سبزیجات را در کنار هم درون سینی بچینید. روی آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید.
3. حبه های سیر و ساقه های آویشن را روی سبزیجات قرار دهید.
4. سبزیجات را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا پخته و نرم شوند.
5. سبزیجات پخته شده را در گوشه سینی جمع کنید. گوشت استیک را در مرکز سینی قرار دهید. روی هر دو طرف گوشت نمک و فلفل سیاه بپاشید.
6. روی آن آویشن و سیر قرار دهید.
7. سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا گوشت بپزد.
8. آن را از فر خارج کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه پس از سرد شدن، آن را برش داده و با سبزیجات سرو کنید.