وب سایت آشپزباشی: اسکرامبل اگ از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که در ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
این صبحانه در واقع نوعی املت محسوب می شود و درست کردن آن کار خیلی جالب، دلپذیر و آسانی است. تخم مرغ بافت لطیفی دارد و حتی وقتی آن را از روی حرارت برمی دارید، گرمای ظرف باعث پخت آن می شود. پس به یاد داشته باشید تا قبل از آن که کاملا بپزد آن را از روی حرارت بردارید تا در زمان سرو آماده شده و بهترین نتیجه را داشته باشید.
مواد لازم:
- تخم مرغ ۸ عدد بزرگ
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- کره به میزان لازم
طرز تهیه:
1- تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ یا پارچ (اندازه گیری) بشکنید.
2- به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و بعد با چنگال بزنید.
3-ماهیتابه ی متوسطی را روی حرارت پایین گذاشته و قدری کره در آن بگذارید.
4- وقتی کره آب شد، تخم مرغ ها را در آن بریزید و آن ها را به آرامی با قاشق چوبی و یا لیسک هم بزنید.
5- تخم مرغ ها را در حدی که هنوز قدری خام، نرم و شل هستند از روی حرارت بردارید. گرمای ماهیتابه باعث می شود تا کاملا بپزند.
6- آن را به همراه برش های نان تست برشته شده میل کنید.
1- می توانید املت را با استفاده از انواع سبزیجات خرد شده دلخواهتان مزه دار کنید.