ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: در این مطلب طرز تهیه یک صبحانه درست و حسابی و البته سنگین را به شما آموزش داده ایم. از درست کردن و خوردن آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز:
- بیکن بوقلمون: چند ورقه
- پنیر خامه ای: 50 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- پنیر موتزارلا (رنده شده): 1 پیمانه
- گوجه فرنگی (حلقه ای خردشده): 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 ق س
- نان باگت: 1 عدد
- کره: 1 ق س
روش پخت:
1. نان باگت را به قطعات 2 سانی متری برش زده و به وسیله کاردکی روی هر دو طرف مقداری پنیر خامه ای بمالید.
2. سینی گرد به ابعاد دلخواه را انتخاب کرده و با کره کف و دیواره آن را چرب کنید.
3. نان باگت را داخل سینی به صورت گرد و کنار هم بچینید؛ به صورتی که میان هر کدام کمی فضای خالی بماند.
4. در میان هر کدام از نان ها یک ورق بیکن بوقلمون و یک حلقه گوجه فرنگی قرار دهید.
5. تخم مرغ را داخل کاسه ای شکسته و با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید. بعد با استفاده از چنگالی بزنید تا کاملا مخلوط شود، سپس آن را روی مواد بریزید.
6. پنیر موتزارلا را روی همه قسمت های مواد ریخته و پخش کنید.
7. سینی را داخل فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شده و روی آن طلایی رنگ شود.