0

طرز تهیه یک صبحانه درست و حسابی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه یک صبحانه درست و حسابی

ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: در این مطلب طرز تهیه یک صبحانه درست و حسابی و البته سنگین را به شما آموزش داده ایم. از درست کردن و خوردن آن لذت ببرید.

 
 
مواد مورد نیاز:
 
 
  • بیکن بوقلمون: چند ورقه
  • پنیر خامه ای: 50 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پنیر موتزارلا (رنده شده): 1 پیمانه
  • گوجه فرنگی (حلقه ای خردشده): 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 ق س
  • نان باگت: 1 عدد
  • کره: 1 ق س
 
 بشقاب صبحانه
 
روش پخت:
 
1.    نان باگت را به قطعات 2 سانی متری برش زده و به وسیله کاردکی روی هر دو طرف مقداری پنیر خامه ای بمالید.

2.    سینی گرد به ابعاد دلخواه را انتخاب کرده و با کره کف و دیواره آن را چرب کنید.

3.    نان باگت را داخل سینی به صورت گرد و کنار هم بچینید؛ به صورتی که میان هر کدام کمی فضای خالی بماند.

4.    در میان هر کدام از نان ها یک ورق بیکن بوقلمون و یک حلقه گوجه فرنگی قرار دهید.

5.    تخم مرغ را داخل کاسه ای شکسته و با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید. بعد با استفاده از چنگالی بزنید تا کاملا مخلوط شود، سپس آن را روی مواد بریزید.

6.    پنیر موتزارلا را روی همه قسمت های مواد ریخته و پخش کنید.

7.    سینی را داخل فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شده و روی آن طلایی رنگ شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 24 تیر 1396  10:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها