0

طرز تهیه نان تخمه و آجیل

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه نان تخمه و آجیل

وبسایت بدونیم: این دستور نان که برای اولین بار در رستورانی در کپنهاگ درست شده است بی نهایت ساده، خوشمزه و سیر کننده است به خصوص زمانی که همراه با مربا یا پنیر سرو شود. البته دستور تهیه این نان کاملا سلیقه ای است و هر نوع تخمه یا آجیلی که دوست داشته باشید می توانید به آن اضافه کنید.


مواد مورد نیاز:
 
  •     ۱ پیمانه بادام خام
  •     ۱ پیمانه گردوی خام
  •     ۱ پیمانه بذر کتان
  •     ۱ پیمانه تخمه آفتابگردان
  •     ۱ پیمانه تخمه کدو
  •     ۱ پیمانه کنجد
  •     ۵ عدد تخم مرغ
  •     ۱ و نیم قاشق چای خوری نمک دریایی
 دستور تهیه نان تخمه و آجیل
 
نکته: از آن جایی که این دستور کاملا سلیقه ای است می توانید هر تخمه یا آجیلی که دوست دارید به آن اضافه کنید فقط باید نسبت پیمانه ها را رعایت کنید "۲ پیمانه آجیل – ۴ تا ۵ پیمانه تخمه”
 
طرز تهیه:

گام اول: فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تمام مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید.
 
دستور تهیه نان تخمه و آجیل
 
دستور تهیه نان تخمه و آجیل
 
گام دوم: مواد را با یک قاشق بزرگ خوب هم بزنید.
 
دستور تهیه نان تخمه و آجیل

گام سوم: داخل قالب نان کاغذ روغنی قرار دهید.
 
دستور تهیه نان تخمه و آجیل

گام چهارم: مواد را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را با قاشق صاف کنید.
 
دستور تهیه نان تخمه و آجیل

گام پنجم: قالب را به مدت ۱ ساعت در فر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. این نان کمی سفت است و حالت خمیری ندارد و وقتی روی آن با می زنید باید صدای توخالی داشته باشد.
 
دستور تهیه نان تخمه و آجیل

در آخر نان را اسلایس کنید تا به راحتی بتوانید در طول روز همراه با مربا و پنیر سرو کنید.
 
دستور تهیه نان تخمه و آجیل 
 
 
دستور تهیه نان تخمه و آجیل

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 24 تیر 1396  10:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها