![478608002621494106206_60667_thum.jpg](http://worldfood.ir/pictures/source/478608002621494106206_60667_thum.jpg)
حالا که بحث ترشی داغ است و طرفدار هم دارد، تهیه این ترشی هم بد نیست. درضمن درست کردنش هم آسان است.
مواد لازم:
لبو: یک کیلو
سرکه سفید: به میزان لازم
نمک: کمی
طرز تهیه :
می شود همین طوری لبوها رو خرد کرد و توی سرکه ریخت. ولی شاید بهتر باشد به خاطر رنگ و روی لبو، کمی به آن شکل دهیم. ابتدا لبوها را پوست می کنیم و توی قابلمه می اندازیم.
رویش سه چهار لیوان آب می ریزیم و می گذاریم روی حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزد .
توی این مدت یک ساعت که لبو می پزد،کم کم رنگ پس می دهد و آب خوشرنگی از آن به جا می ماند.
لبوها را از آب درمی آوریم و می گذاریم کمی آبش برود.
بعد آنها را ورقه ورقه می کنیم و شکل می دهیم.
لبوها را توی شیشه ریخته و رویش سرکه می ریزیم .
کمی هم نمک به آن اضافه می کنیم.
اگر سرکه خالی روی لبوها باشد، خیلی تیز می شود و فقط به درد تزئین می خورد. برای همین بهتر است مقداری هم از آب خوشرنگ لبوها را رویش بریزیم.
نمک را هم به آن اضافه می کنیم و درش را محکم می بندیم. توی یخچال می گذاریم و بعد از یک هفته، ترشی آماده است.
شما می توانید از این شکل های زیبا، برای تزئین انواع سالاد و غذاها استفاده کنید.
نکته : در جریان قالب زدن لبوها، مقداری زوائد به جا می ماند. می شود آنها را هم جداگانه توی شیشه ریخت و ترشی کرد.