مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ترجیحا سبوس دار یک پیمانه
آب گرم یک لیتر
شیر نصف پیمانه
وانیل کمتر از یک چهارم قاشق چای خوری
بادام پودر شده 10 عدد
پودر دارچین نصف قاشق چای خوری
شکر یک چهارم پیمانه
چوب دارچین به میزان دلخواه
طرز تهیه
در مخلوط کن برنج و آب گرم را با هم مخلوط کنید. به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا برنج کاملا خرد و ریز شود(نباید پودر شود.) این مخلوط را به مدت 6 تا 12 ساعت در یخچال قراردهید تا برنج کاملا خیس بخورد.
سپس در یک ظرف، مخلوط برنج را آبکش کنید و سپس از درون صافی عبور دهید تا هیچ برنجی در نوشیدنی یا آب برنج باقی نماند. آب برنج را درون مخلوط کن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس وانیل، بادام و پودر دارچین را بیفزایید. در آخر نیز شکر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا یکدست شود. هورچاتا را به همراه یخ و چوب دارچین سرو کنید.