0

دالگليش: تورس به اوج برخواهد گشت

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

کني دالگليش، مربي ليورپول گفته فرناندو تورس، مهاجم ناآماده ليورپول دوباره لرزه به اندام مدافعان خواهد انداخت.

او فرم بد خود در جام جهانی را در لیورپول هم ادامه داد و به جز چند لحظه درخشان، فصلی فراموش‌شدنی را دارد پشت سر می‌گذارد. 6 گل در 19 بازی لیگ بی‌تردید با معیارهای او کم است.

این بازیکن 26 ساله در بازی جام حذفی مقابل منچستریونایتد به خوبی تغذیه نشد، چرا که استیون جرارد در دقیقه 32 اخراج شده بود.

حالا مربی تیم امیدوار است که او به اوج برگردد: «فرناندو تورس عصای جادویی دارد. ما اهداف بزرگی داریم و وظیفه ماست که او را به اوج برگردانیم. او می‌خواهد برگردد، و می‌بینید که چقدر دوست دارد در اوج باشد، و او را زودتر از انتظار به آمادگی برمی‌گردانیم.

او در میدان بسیار تلاش کرد و این نشان خوبی است از این که او می‌خواهد برگردد و منتقدان را ساکت کند.

فرناندو فوق‌العاده تلاش کرد وبدن انسان تنها تا حدی می‌تواند جواب بدهد، به همین دلیل او را تعویض کردیم تا کمی برای بازی‌های بعدی نگهش داریم.

او هر کاری که از او انتظار می‌رفت در زمینه تلاش و تعهد انجام داد و اگر به بازیکنان بنگرید، تفاوتی نمی‌کند که چه بازیکن خوبی باشید، بلکه نیاز به اعتماد دارید و ما باید او را برگردانیم.

ما نمی‌توانیم بیش از این در زمینه تلاش و تعهد از هیچ بازیکنی بخواهیم.

این وظیفه من است که بازیکنان را تشویق کنم و باعث بهبود آنها شوم و کمک کنم که بهتر شوند. این چیزی است که دارم روی آن کار می‌کنم.»

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 21 دی 1389  11:39 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها