مواد لازم
آردگندم - چهارپیمانه
آردسفید – یک پیمانه
روغن جامد - ٥٠٠گرم
شکر - دوپیمانه
آب ولرم یا شیر – یک پیمانه
مایه خمیر - یک قاشق چای خورى
زیره - به میزان لازم
نمک - یک هشتم قاشق چای خورى
طرز تهیه
* روغن را با آرد، زیره ونمک مخلوط کنید تا به صورت خرده بیسکویت شود.
* مایه خمیر را با آب یا شیر مخلوط کنید واجازه دهید که مایه خمیر به اصطلاح عمل بیاید.
* شکر را به مخلوط آب ومایه خمیر اضافه کنید وهم بزنید تا مقدارى شکر حل شودو درمرحله پایانی به آرد و روغن اضافه کنید وخوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شود.
* خمیر را قالب زده یا بر روى تخته کارباوردنه صاف کنید و کاتر بزنیدو درسینى فر که با کاغذ روغنى پوشیده شده است بگذارید و در فراز قبل گرم شده با دماى ١٧٠درجه با زمان تقریبى١٦دقیقه قرار دهید .