0

کلوچه شکرى دزفول

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کلوچه شکرى دزفول

کلوچه شکرى دزفولمواد لازم

 

آردگندم - چهارپیمانه
آردسفید – یک پیمانه
روغن جامد -  ٥٠٠گرم
شکر - دوپیمانه
آب ولرم یا شیر – یک پیمانه
مایه خمیر -  یک قاشق چای خورى
زیره -  به میزان لازم
نمک  - یک هشتم قاشق چای خورى

 

طرز تهیه

 

* روغن را با آرد، زیره ونمک مخلوط کنید تا به صورت خرده بیسکویت شود.


* مایه خمیر را با آب یا شیر مخلوط کنید واجازه دهید که مایه خمیر به اصطلاح عمل بیاید.


* شکر را به مخلوط آب ومایه خمیر اضافه کنید  وهم بزنید تا مقدارى شکر حل شودو درمرحله پایانی به آرد و روغن اضافه کنید وخوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شود.


* خمیر را قالب زده یا بر روى تخته کارباوردنه صاف کنید و کاتر بزنیدو درسینى فر که با کاغذ روغنى پوشیده شده است بگذارید و در فراز قبل گرم شده با دماى ١٧٠درجه با زمان تقریبى١٦دقیقه قرار دهید .

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 18 تیر 1396  9:32 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها