میگو خواص زیادی برای بدن دارد و امگای ۳ بدن را تامین می کند. زنان باردار حتما باید میگو را در برنامه غذایی خود بگنجانند. در این مقاله روشی برای سرو میگو پلو آورده شده که نه تنها به راحتی و با کمترین زحمت می توانید آن را بپزید بلکه طعمی لذیذ و خوشمزه ای را خلق می کنید. با دکتر سلام همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه میگو پلو
برنج: ۵/۲ پیمانه پلوپز
آب: ۵/۳ پیمانه پلوپز
میگوی پاکشده: ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم
زرشک قرمز: ۳قاشق غذاخوری
خلال بادام: ۳قاشق غذاخوری
جعفری یا گشنیز خردشده: ۳ قاشق غذاخوری
هویج خلالشده: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
شکر: ۲ الی ۳ قاشق مرباخوری
پیازداغ طلایی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱عدد
طرز تهیه میگو پلو
برنج را شسته و نمک بریزید. بعد از دو، سهساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و بهآرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود. بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیبزمینی برای تهدیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعلهپخشکن و حرارت کم برنج را دم بیندازید.
خلال بادام و زعفران دمکرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم (کتری، بخاری، سماور) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود. از طرفی دیگر دو لیوان آب در قابلمه ریخته و روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید. نمک، زردچوبه، فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از ۵دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید.
هویجهای خلالشده را هم با مقدار کمی آب بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید. زرشک را هم خوب شسته و با اضافهکردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید. زرشک نباید زیاد تفت داده شود؛ چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود. جعفری را هم خردکرده و تمامی مواد را بههمراه پیازداغ طلایی مخلوط کنید. برنج که دم کشید، مواد آمادهشده را لابهلای برنج یا روی برنج تزئین کنید.