مواد لازم
روغن برای سرخکردن به میزان لازم
سینه مرغ رشتهای خرد شده 250 گرم
پیازداغ 2 قاشق سوپ خوری
ادویه مخلوط (فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز،
میخک، جوز هندی، دارچین و هل) یک قاشق چایخوری
کدوسبز مکعبی خرد شده یک پیمانه
بادمجان مکعبیخرد شده یک پیمانه
هویج مکعبی خرد شده یک پیمانه
سیبزمینی مکعبی خرد شده یک پیمانه
نمک و زردچوبه به میزان لازم
نخود آبگوشتی پخته یکدوم پیمانه
جعفری خرد شده دو قاشق سوپ خوری
نان پیتا مکعبی خرد شده و برشته یک عدد
مواد لازم سس:
ماست 250 میلیلیتر (یک پیمانه)
سیر له شده 2 حبه
ارده یک قاشق سوپ خوری
سس مایونز یک قاشق سوپ خوری
آبلیموی تازه دو قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
ابتدا قدری روغن در تابه بریزید، مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. آنگاه پیازداغ و نیمی از ادویه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر، تفت دهید. سپس قدری روغن در تابه بریزید و روی اجاق گرم کنید و کدو، بادمجان، هویج و سیبزمینی را در آن تفت دهید. حالا باقی مانده ادویه، نمک و زردچوبه را بیفزایید. ظرف مناسبی بردارید، مخلوط سبزی را در آن بریزید و صاف کنید. سپس مرغ و نخود را رویش بریزید و سس را اضافه کنید. الفته را با جعفری و نان پیتا، بیارایید و میل کنید.
طرز تهیه سس:
همه مواد را با هم مخلوط کنید.
روش برشته کردن نان پیتا:
در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق داغ کنید. آنگاه نان پیتا را بیفزایید؛ همین که برشته شد، آن را روی حوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.