0

الفته لبنان

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

الفته لبنان

الفته لبنانمواد لازم

 

روغن برای سرخ‌کردن   به میزان لازم
سینه مرغ رشته‌ای خرد شده   250 گرم
پیازداغ  2 قاشق سوپ خوری
ادویه مخلوط (فلفل سیاه، زیره،  تخم گشنیز، 
میخک، جوز هندی، دارچین و هل)  یک  قاشق چای‌خوری
کدوسبز مکعبی خرد شده   یک پیمانه
بادمجان مکعبی‌خرد شده   یک پیمانه
هویج مکعبی خرد شده   یک پیمانه
سیب‌زمینی مکعبی خرد شده  یک پیمانه
نمک و زردچوبه به میزان لازم
نخود آبگوشتی پخته   یک‌دوم پیمانه
جعفری خرد شده   دو قاشق سوپ خوری
نان پیتا مکعبی خرد شده و برشته   یک عدد
 
مواد لازم سس:
ماست   250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)
سیر له‌ شده  2 حبه
ارده  یک قاشق سوپ خوری
سس مایونز یک قاشق سوپ خوری
آبلیموی تازه   دو قاشق سوپ خوری
 
 
طرز تهیه
ابتدا قدری روغن در تابه بریزید، مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. آن‌گاه پیازداغ و نیمی از ادویه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر، تفت دهید. سپس قدری روغن در تابه بریزید و روی اجاق گرم کنید و کدو، بادمجان، هویج و سیب‌زمینی را در آن تفت دهید. حالا باقی مانده ادویه، نمک و زردچوبه را بیفزایید. ظرف مناسبی بردارید، مخلوط سبزی را در آن بریزید و صاف کنید. سپس مرغ و نخود را رویش بریزید و سس را اضافه کنید. الفته را با جعفری و نان پیتا، بیارایید و میل کنید.
 
طرز تهیه سس: 
همه مواد را با هم مخلوط کنید.
 
روش برشته کردن نان پیتا:
در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق داغ کنید. آن‌گاه نان پیتا را بیفزایید؛ همین که برشته شد، آن را روی حوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 14 تیر 1396  9:39 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها