مواد لازم
نخود و لوبیا – یک پیمانه
عدس – یک پیمانه
سبزی آش – یک کیلوگرم
سیبزمینی – یک عدد
هویج- 2 عدد
آلوچه ریز آشی – یک پیمانه
زردآلوی خشک – یک پیمانه
رشته آشی – به مقدار لازم
لبو- (در صورت تمایل)
سیر- 4 حبه
سرکه – به دلخواه
شکر- کمی
پیاز داغ – یک پیمانه
نعناع داغ - به مقدار لازم
طرز تهیه
* نخود و لوبیا را نیمپز و سپس عدس را به آن اضافه کنید تا آنها هم نیمپز شوند.
* هویج (به صورت نیمحلقه) و سیبزمینی (به صورت نگینی) و همچنین پیاز داغ و سبزی را اضافه کنید نیمپز که شد آلوچه و زردآلو و لبوی پخته را اضافه کنید و در صورت تمایل سیر را هم خرد و به آن اضافه کنید.
* برای افزایش غلظت آش کمی رشته آشی در انتهای پخت به آن اضافه کنید تا لعاب بیندازد برای چاشنی آش یکی دو قاشق شکر به اضافه کمی سرکه به آن اضافه کنید تا مزه ترش و شیرین پیدا کند.
* در آخر هم با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید.