امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی یک دسر خوشمزه و مناسب برای فصل گرما آشنا کنیم. پایهی اصلی و طعم دهندهی این دسر، توت فرنگی است اما شما میتوانید از میوههای دیگر نیز برای طعم دادن به دسر، استفاده کنید. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیهی بستنی توت فرنگی با ماست، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ماست پرچرب: 2 پیمانه
خامهی زده شده: 1 پیمانه
پودر قند: نصف پیمانه
شربت ذرت: 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
توت فرنگی: 300 گرم
طرز تهیه:
توت فرنگیها را داخل مخلوط کن میریزیم و پورهی به دست آمده را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
در ظرفی مناسب، ماست را به همراه پودر قند، شربت ذرت یا سیروپ ذرت (که در ادامه روش تهیهی آن را خواهید دید) و آبلیمو، خوب مخلوط میکنیم.
پورهی توت فرنگی را به مواد اضافه کرده و مخلط میکنیم. وقتی مواد کاملا مخلوط شدند، خامهی زده شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مواد به دست آمده را به مدت دو ساعت داخل فریزر قرار میدهیم.
پس از گذشت این زمان، مواد را از فریزر خارج کرده و با همزن که روی سرعت بالا آن را تنظیم کردهایم هم میزنیم.
بار دیگر مواد را داخل فریزر قرار میدهیم.
این کار را دو بار دیگر تکرار میکنیم و هر بار پس از خارج کردن مواد دسر از فریزر، آن را با هم زن هم میزنیم.
دسر بستنی آماده شده را به مدت 24 ساعت داخل فریز قرار میدهیم. سپس آن را در ظرفی مناسب قرار داده و به دلخواه تزیین میکنیم.
مواد اولیه برای تهیهی شربت ذرت:
اسانس وانیل: ۲تا۳قطره
نمک: ۲قاشق چایخوری
آب: ۵لیوان سرپر
شکر: ۹۵۰گرم
بلال: ۴عدد (بزرگ و کاملا شیری)
طرز تهیه:
ابتدا بلالها را پوست کنده و تمام نخهای آن را جدا کنید. سعی کنید روی ذرتها هیچ اثری از پوست و سایر قسمتهای بلال نباشد.
بلالها را به صورت ضخیم و حلقوی ببرید. ظرفی مناسب را با پنج لیوان آب پر کرده و بلالها را داخل آن قرار دهید و اجازه دهید آب به جوش بیاید.
شعله را ملایم کنید و کمی صبر کنید تا حدود دو لیوان آب باقی بماند(کمی کمتر از نصف آب باقی بماند).
بلال را آبکش کرده و بعد از کمی خشک شدن با دست به شدت فشرده کنید تا شیره آن خارج شود. میتوانید از جسم سنگین مثل قابلمه پر از آب هم استفاده کنید.
حال شکر، نمک، عصاره وانیل و شیره ذرت را مخلوط کرده و آن را ۱ساعت حرارت دهید تا غلیظ شود. (حرارت بسیار ملایم)