از این رو، این نوشیدنی طبیعی را به شما توصیه میکنیم.
این نوشیدنی ترکیباتی جادویی مانند زردچوبه، زنجبیل و پیاز دارد.
زردچوبه:
زردچوبه به دلیل مواد معدنی و ویتامینهایاش خواص آنتیباکتریایی، ضدسرطانی و ضدویروسی دارد.
این ماده همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است. با این ادویهی شگفتانگیز برنامهی غذایی روزانهتان را غنی میکنید.
زنجبیل:
زنجبیل به دلیل خواص شفادهندهاش از دوران کهن استفاده میشود.
زنجبیل یک ادویهی قدیمیِ شناخته شدهاست و علاوه بر دیگر خواص شفابخشی که دارد، کمک میکند خلط اضافی از ریههایتان خارج شود.
پیاز:
پیاز به دلیل دارا بودن خاصیت ضدسرطانی معروف است و میتواند در شرایط جدی متعدد یک دوست بینظیر باشد.
در پیشگیری از بیماریهای دستگاه تنفسی، پیاز به طور خاص موثر و کارآمد است.
مواد لازم:
- ۱ لیتر آب
- ۴۰۰ گرم عسل (یا شیرهی درخت افرا)
- ۲ قاشق سوپخوری زردچوبه
- ریشهی زنجبیل به اندازهی یک انگشت شست
- یک پیاز تقریبا هماندازهی زنجبیل
طبق دستورالعمل زیر میتوانید به راحتی این نوشیدنی را تهیه کنید:
1. ابتدا ۴۰۰ گرم عسل را به آب بیفزایید.
2. این ترکیب را روی شعله بگذارید و صبر کنید تا بجوشد.
3. پیاز و زنجبیل را خرد کنید و داخل مواد در حال جوش بریزید.
4. دوباره صبر کنید تا مواد به جوش بیایند، سپس زردچوبه را اضافه کنید و شعله را قدری کم کنید.
5. این ترکیب باید بپزد تا زمانی که آب آن به نصف برسد.
6. مواد را از صافی بگذرانید و آن را درون یک ظرف شیشهای بریزید.
صبر کنید نوشیدنی خنک شود و سپس آن را درون یخچال بگذارید.
این نوشیدنی باید همیشه در یخچال نگهداری شود.
میتوانید آن را مانند یک معجون هر روز صبح و عصر مصرف کنید.
صبحها دو قاشق از آن را با معدهی خالی بخورید، و عصرها همین میزان را دو ساعت بعد از یک وعدهی غذایی بخورید.