0

طرز تهیه لقمه های استیک و سبزیجات

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه لقمه های استیک و سبزیجات

وبسایت روزیاتو: برای تهیه این لقمه ها، لازم است گوشت مناسب استیک تهیه کرده و سپس بر اساس دستور پخت نوشته شده در ادامه، آن ها را مزه دار و در آخر گریل کنید.

 


مواد لازم:
 
  • ۷۰۰ گرم استیک گوساله

برای سس:
 
  •     ⅓ پیمانه روغن زیتون
  •     ⅓ پیمانه سرکه بالزامیک
  •     ۴ حبه سیر
  •     ⅛ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     نمک دانه درشت

سبزیجات:
 
  •     ۳ عدد فلفل دلمه ای
  •     ۳ حبه سیر رنده شده
  •     ۴ عدد پیازچه

برای سس بالزامیک:
 
  •     ۱ ساقه رزماری
  •     نصف پیمانه سرکه بالزامیک
  •     ۱ قاشق چایخوری شکر
رول استیک با سرکه بالزامیک و سبزیجات 
 
طرز تهیه:

1. گوشت های استیک را روی یک لایه ورقه روغنی روی تخته قرار داده و یک لایه دیگر کاغذ روی آن بگذارید. با استفاده از بیفتک کوب، آن را بکوبید تا کاملا نازک شود.

2. گوشت ها را درون کیسه های پلاستیکی زیپ دار بریزید. روغن زیتون، سرکه، سیر، پرک فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه بیفزایید و کیسه را به خوبی تکان دهید تا مواد به خرد هم بروند. سپس آن را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید.

3. درون یک تابه بزرگ، روغن زیتون بریزید و با حرارت بالا فلفل دلمه ای ها که به شکل نوارهای باریک برش داده اید را به همراه نمک و فلفل سیاه تفت دهید. سیر را افزوده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. پس از نرم شدن فلفل ها، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.

4. رزماری را درون تابه داغ بیندازید تا طلایی شود. سپس سرکه بالزامیک و شکر را بیفزایید. پس از ۱ تا ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید.

5. استیک ها را از درون کیسه و مواد بیرون بیاورید. دو طرف آن را نمک و فلفل سیاه بزنید.

6. فلفل دلمه ای های سرد شده و یک ساقه پیازچه را روی گوشت گذاشته و رول کنید. آن را با خلال دندان در جای خود محکم نمایید.
 
7. در دو دقیقه پایانی پخت، با قلم مو روی استیک ها سس بالزامیک بمالید.

8. آن ها را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند سپس برش داده و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 3 تیر 1396  5:30 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها