وبسایت روزیاتو: برای تهیه این لقمه ها، لازم است گوشت مناسب استیک تهیه کرده و سپس بر اساس دستور پخت نوشته شده در ادامه، آن ها را مزه دار و در آخر گریل کنید.
مواد لازم:
برای سس:
- ⅓ پیمانه روغن زیتون
- ⅓ پیمانه سرکه بالزامیک
- ۴ حبه سیر
- ⅛ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نمک دانه درشت
سبزیجات:
- ۳ عدد فلفل دلمه ای
- ۳ حبه سیر رنده شده
- ۴ عدد پیازچه
برای سس بالزامیک:
- ۱ ساقه رزماری
- نصف پیمانه سرکه بالزامیک
- ۱ قاشق چایخوری شکر
طرز تهیه:
1. گوشت های استیک را روی یک لایه ورقه روغنی روی تخته قرار داده و یک لایه دیگر کاغذ روی آن بگذارید. با استفاده از بیفتک کوب، آن را بکوبید تا کاملا نازک شود.
2. گوشت ها را درون کیسه های پلاستیکی زیپ دار بریزید. روغن زیتون، سرکه، سیر، پرک فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه بیفزایید و کیسه را به خوبی تکان دهید تا مواد به خرد هم بروند. سپس آن را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید.
3. درون یک تابه بزرگ، روغن زیتون بریزید و با حرارت بالا فلفل دلمه ای ها که به شکل نوارهای باریک برش داده اید را به همراه نمک و فلفل سیاه تفت دهید. سیر را افزوده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. پس از نرم شدن فلفل ها، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.
4. رزماری را درون تابه داغ بیندازید تا طلایی شود. سپس سرکه بالزامیک و شکر را بیفزایید. پس از ۱ تا ۲ دقیقه شعله را خاموش کنید.
5. استیک ها را از درون کیسه و مواد بیرون بیاورید. دو طرف آن را نمک و فلفل سیاه بزنید.
6. فلفل دلمه ای های سرد شده و یک ساقه پیازچه را روی گوشت گذاشته و رول کنید. آن را با خلال دندان در جای خود محکم نمایید.
7. در دو دقیقه پایانی پخت، با قلم مو روی استیک ها سس بالزامیک بمالید.
8. آن ها را ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند سپس برش داده و سرو کنید.