کروکت سیب زمینی
مواد لازم برای تهیه کروکت سیب زمینی :
سیب زمینی پخته ی پوست کنده 3 عدد متوسط
کوکتل مرغ یا گوشت 5 عدد
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
مواد لازم برای سس :
گوجه فرنگی دو عدد
نخود سبز پخته نصف پیمانه
ذرت پخته نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کروکت سیب زمینی :
کوکتل ها را به چهار قسمت ببرید و در روغن سرخ و کنار بگذارید.
سیب زمینی را رنده کرده و با تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید. (اگه مایه ی یه دست آمده شل بود کمی آرد اضافه کنید)یک گلوله کوچک از مایه بردارید و در دستتان باز کنید و یک عدد کوکتل داخلش گذاشته و از اطرافش جمع کنید طوری که کوکتل داخل مایه بماند . کروکت ها را توی آرد سوخاری بغلطانید تا از همه طرف به آرد سوخاری آغشته شوند. و بعد آنها را یک ساعت داخل یخچال بگذارید.روغن را در ماهیتابه داغ کنید و کروکت ها را روی شعله ملایم از همه طرف سرخ کنید.
در ماهیتابه دیگری روغن داغ کنید. گوجه فرنگی ها را پوست و خورد کرده و توی روغن تفت بدهید . نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کمی هم بزنید. نخود سبز و ذرت را اضافه کرده و شعله ی گاز را خاموش کنید. سپس سس را روی کروکت ها بریزید و به سلیقه خود تزیین نمایید .