تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با شیوهی پخت یک نوع کوفتهی برنج آشنا کنیم. این شیوهی پخت در کشور یونان انجام میگیرد. امیدواریم شما نیز این کوفته را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. برای آشنایی با مواد اولیه و طرز تهیهی این کوفتهی خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پیاز خرد شده: یک چهارم پیمانه
گشنیز خرد شده: یک چهارم پیمانه
پنیر سفید: دو سوم پیمانه
خرده برنج: دو سوم پیمانه
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
اسفناج خرد شده: 750 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا اسفناج را در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم تا کمی نرم شود. وقتی اسفناج آب انداخت، آب آن را به برنج اضافه میکنیم و اجازه میدهیم برنج، با آب اسفناج بپزد و نرم شود.
برنج پخته را به همراه اسفناج، پودر سیر، پیاز، پنیر سفید رنده شده، گشنیز و نمک و فلفل، در ظرفی ریخته و خوب ورز میدهیم.
سینی فر را چرب میکنیم.
گلولههای کوچکی از مایهی کوفته را برداشته و آن را در دست به شکل دایره، درمیآوریم و در سینی فر میچینیم. سپس سینی را در فر میگذاریم.
وقتی کوفتهها کمی خود را گرفتند، آنها را از فر خارج کرده و در روغن کم، سرخ میکنیم.
این شیوهی پخت، روش اصلی پخت کوفته برنجی یونانی است. در صورت دلخواه میتوانید کوفتهها را تنها در روغن سرخ کنید.
منبع: tareekaa