طرز تهیه سوپ تمبر هندی
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 60 دقیقه
مواد مورد نیاز برای 4 نفر :
گشنیز (ساطوری خردشده) |
یک دوم پیمانه |
نعنا تازه (ساطوری خردشده) |
یک دوم پیمانه |
پیاز (نگینی خردشده) |
1 عدد |
سیر (له شده) |
2 حبه |
موز سبز (خردشده) |
2 عدد |
فلفل چیلی (خردشده) |
1 عدد |
پودر زیره سبز |
1 قاشق سوپخوری |
پودر دانه گشنیز |
2 قاشق سوپخوری |
آرد |
1 قاشق سوپخوری |
آب گوشت |
2/5 پیمانه |
عصاره تمبرهندی |
یک چهارم پیمانه |
شیر نارگیل |
یک و یک چهارم پیمانه |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
روغن کنجد |
یک سوم پیمانه |
طرز تهیه سوپ تمبر هندی :
روغن کنجد (یا روغن مایع) را درون تابهای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.
سیر، نیمی از فلفل چیلی، پودر زیره سبز و پودر دانه گشنیز را به مواد افزوده، سپس آن را کمی تفت دهید. بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.
موز، آب گوشت (یا آب مرغ)، تمبرهندی (از قبل داخل کاسهای با مقداری آب ولرم خیس و از صافی ردشده) و شیر نارگیل را به مواد افزوده و بگذارید تا به جوش آید. سپس در تابه را بگذارید تا موز نرم شود.
مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد. سپس بقیه فلفلچیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش جان کنید.
منبع : masterchefmag.com