ماهنامه کیک و شیرینی - معصومه خوانساری: اگر احساس ضعف می کنید، خودتان را تحویل بگیرید و یک معجون مقوی برای خودتان درست کنید. در این هوای گرم بنشینید و با لذت آن را نوش جان کنید.
- مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
- مدت زمان بسته شدن در یخچال: 4 ساعت
- میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
- شیر: یک و نیم پیمانه
- خرمای مضافتی: 5 عدد
- عسل: 1 قاشق چای خوری
- گردوی (خرد شده): 3 عدد
- مغز پسته (خرد شده): 6 عدد
- مغز بادام (خرد شده): 6 عدد
- مغز فندق (خرد شده): 6 عدد
- کنجد: 2 قاشق سوپ خوری
- پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. یک چهارم پیمانه از شیر دستور را در ظرفی بریزد. پودر ژلاتین را بر رویش بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس بر روی بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین روان و براق شود.
2. بعد کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. ژلاتین آماده را به شیر باقی مانده اضافه کنید و هم بزنید. سپس خرمای پوست گرفته بدون هسته، عسل، دارچین، مغز پسته، بادام، گردو، فندق و کنجد را به همراه شیر در دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا کاملا مواد ترکیب شوند.
3. مایه آماده را در جام یا قالب دلخواه بریزید و حداقل چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس با انواع مغزها، غنچه گل رز و پشمک تزیین کنید.
نکته:
1. در صورت تمایل می توانید از یک عدد موز متوسط نیز استفاده نمایید.
2. در این معجون از عسل و خرما استفاده می شود که در عین حال که شیرینی دسر را به صورت طبیعی تامین می نمایند بسیار انرژی بخش هستند و خواص دارویی و درمانی بسیاری دارند.
3. این دسر به واسطه وجود انواع مغزها، شیر، خرما و عسل بسیار مقوی بوده و برای ماه مبارک رمضان بسیار مناسب است.