خورش کدو با آلو
این غذا در صورت استفاده از ادویه توصیه شده مزاج معتدل دارد، خون ساز، ملیّن، تصفیۀخون، مفید برای کبد گرم است.
در صورت کاه میزان ادویه برای گرم مزاجان در فصل گرما مناسب تر است.
مواد لازم
زعفران آب شده : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
کدو خورشتی : چهار عدد بزرگ
آلو بخارا : 12 عدد
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
روش تهیه پیاز را با روغن کنجد و مقداریزردچوبه تفت داده،سپس کدوها را حلقه حلقه خرد کرده و به همراه ادویه،نمک،فلفلو زنجبیل به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم.آلوبخارا را از قبل شسته و همراه مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.در انتها کمی زعفران آب شده به خورش اضافه می کنیم.
tandorostan.org
شنیده ام که در قیامت همه حسرت می خورند حتی خوبان ! که ای کاش بیشتر نیکی می کردند....مگر کسی که در این دنیا مدام بر محمد و آل محمد صلوات فرستاده باشد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم