0

نحوه پخت خورش فسنجان

 
Nimbostratus
Nimbostratus
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1395 
تعداد پست ها : 120

نحوه پخت خورش فسنجان

 

خورش فسنجان

 

مواد لازم:
گردوی چرخ شده نصف لیوان، مغز بادام خام چرخ شده نصف لیوان، پیاز کوچک 1 عدد، رب انار 1 قاشق غذاخوری، شیره انگور يا عسل 3 قاشق غذاخوری سرصاف، پودر سماق1 قاشق غذاخوری، روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری، نمک و دارچین و زعفران از هر کدام نصف قاشق چای‌خوری.

طرز تهیه:
ابتدا گردو و بادام آسیاب شده را با یک عدد پیاز که به صورت ریز خرد شده به همراه یک لیوان آب در ظرف مناسب بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. سپس 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا روغن بیندازد. توجه داشته باشید که اگر در حین پخت غلظت خورش بالا رفت، به آن کمی ‌آب سرد اضافه کنید  سپس رب انار و شیره انگور و دارچین و زعفران را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید خورش به مدت 20 دقیقه دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد.
* این مقدار غذا برای 4 تا 5 نفر کافی است.
 

نحوه پخت خورش فسنجان

برگرفته از کتاب تغذیه در طب اسلامی ایرانی
دکتر غلامرضا کردافشاری

شنیده ام که در قیامت همه حسرت می خورند حتی خوبان ! که ای کاش بیشتر نیکی می کردند....مگر کسی که در این دنیا مدام بر محمد و آل محمد صلوات فرستاده باشد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سه شنبه 30 خرداد 1396  11:28 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها