تهیه نوشیدنی شیربادام
مواد لازم:
مغز بادام خام 50 گرم، عسل 3 قاشق غذاخوري، آب سرد 3 ليوان.
طريقه پوست كندن بادامها: بادامها را در آب در حال جوش بريزيد و پس از يك جوش خوردن، ظرف را از روي حرارت برداريد. حدود 30 ثانيه صبر كنيد و بعد بادامها را از آب جوش خارج سازيد و با آب سرد بشوييد. در اين حالت پوست آنها به راحتي جدا ميشود.
طرز تهيه:
پوست بادامها را جدا كنيد و آنها را به همراه آب سرد و عسل در مخلوطكن به طور كامل مخلوط كنيد تا كاملاً به صورت شير درآيد.
نكته: اين نوشيدني بسيار گوارا است و فوايد فراواني دارد. الكتروليتهاي بدن را تنظيم ميكند، براي رشد و كودكان و نوجوانان بسيار مفيد است و باعث لطافت پوست ميشود و به آن نشاط و شادابي ميبخشد. برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است. در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و می تواند جایگزینی برای مکملهای کلسیم غیر ضروری باشد.
تذكر: افرادي كه چربي خون آنها بالا است، نبايد از اين نوشيدني زياد مصرف كنند.
کتاب تغذیه در طب ایرانی اسلامی
دکتر غلامرضا کردافشاری