🥞شيريني باقلوا🥞
مواد لازم برای یک قالب مربعی ۲۰ در ۲۰ :
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا به مقدار لازم
آجیل مغز شده بدون نمک ( گردو، پسته، بادام ).... ۲۰۰ گرم
شکر برای مخلوط کردن با مغزها.... ۵۰ گرم ( این مقدار رو طبق ذائقه میتونید کم تر کنید)
گلاب.......... ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین...... ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع + روغن جامد + کره ......نصف پیمانه
پودر پسته ........برای تزیین
مواد لازم برای شربت:
شکر...... ۲ پیمانه
آب........ 1پیمانه
گلاب...... ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه....... مقداری
طرز تهیه :
ابتدا برای درست کردن شربت شکر و آب و گلاب را باهم مخلوط میکنیم با مایکروفر سامسونگ قدرت 900 به مدت 4 دقیقه میگذاریم ، دوسه قطره آب لیمو ترش میریزیم .
کره و روغن جامد را با مایکروفر سامسونگ قدرت 900 به مدت 1 دقیقه تا ذوب شود
✅توجه: اینجوری موندگاری باقلوا بهتره. کره به تنهایی باعث میشه باقلوا زودتر کهنه بشه. میتونید بعد از ذوب کردن روغنها، از صافی ردش کنید تا صاف بشه و کفش از بین بره.
مغزها رو در خرد کن یا مخلوط کن بریزید و خرد کنید. مراقب باشید زیاد نزنید که مغزها به روغن نیفتند. خیلی نیازی نیست پودری بشن، وبعد دارچین و شکرو گلاب را بهش اضافه می کنیم .
سینی مخصوص باقلوا رو با مخلوط روغنها چرب کنید.
خمیر یوفکا رو آماده کنید.
خمیر رو طبق ابعاد ظرفتون برش بزنید و کف ظرف قرار بدید.
روی خمیر رو با برس از مخلوط روغن ها بکشید.
10لایه دیگه از خمیر یوفکا رو به همین ترتیب روی هم بگذارید. روی هر لایه هم با برس روغن بکشید.
روی لایه ی آخر آجیل ها رو یکنواخت پخش کنید. خیلی ملایم فشار بدید تا مواد به هم بچسبند.
باز هم ده لایه ی دیگه خمیر روی آجیل ها بگذارید و روی هر لایه خمیر رو چرب کنید.
با چاقوی تیز باقلوا رو به شکل دلخواه ( مربع، لوزی یا … ) برش بزنید.
کانوکشن(فر) سامسونگ را با دمای 180 گرم کنید .
وبعد کانوکشن (فر) سامسونگ را با دمای 180 به مدت 20 دقیقه اگر روش طلایی نشد گزینه گریل مایکروفر سامسونگ را به مدت 10 دقیقه تا طلایی شود .
نوش جان 😋