او بعد از این انتخاب در یادداشتی نوشت:« سربلندی ایران آرزوی همه ماست. جا دارد از کلیه اعضای هیئت رئیسه و کمیته فنی فدراسیون و کارلوس کی روش تشکر کنم که یکبار دیگر به بنده اعتماد کردند و مسئولیت یکی از حساس ترین رده های تیم ملی کشور را به من سپردند. سنگینی این بار قابل تحمل نخواهد بود مگر با همت و کمک همه اهالی فوتبال. از بازیکنان، باشگاه ها، مربیان و مدیران عامل گرفته تا ارکان فدراسیون همگی باید متحد و هم دل جهت رسیدن به موفقیت تلاش کنیم.
عادت ندارم به گذشته رجوع کنم و یا اینکه بهانه بیاورم ولی یکبار طعم عدم همکاری را چشیده ام و تیمم تنها یک هفته قبل از آغاز مسابقات توانست به صورت کامل و با تمامی بازیکنان تمرین کند. راه برای رسیدن به توکیو سخت و زمان کوتاه است. اولین چالش اصلی ما دقیقا یکماه دیگر در بیشکک قرقیزستان خواهد بود. برنامه های خود را مرحله به مرحله پیش خواهیم برد و موفقیت در هر مرحله نیاز به همدلی کلیه خانواده فوتبال دارد. به زودی برنامه های خود را در خدمت فدراسیون و فوتبالدوستان عزیز کشورم قرار خواهم داد.
دست تک تک پیشکسوتان و مربیان عزیز را به گرمی می فشارم و از همه آن ها می خواهم که مرا یاری دهند زیرا کمک آن ها قطعا باعث دلگرمی خواهد بود و می توانیم اینبار با یک همت ملی در کنار هم شیرینی صعود به المپیک را تجربه کنیم.