وبسایت روزیاتو: در این مطلب روش تهیه سس بلونز به همراه شیر را برایتان آموزش داده ایم که با انواع سبزیجات تازه درست می شود. برای آشنایی با دستور پخت این سس با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ تا ۲ عدد پیاز خرد شده
- ۳ تا ۴ حبه سیر خرد شده
- نصف یک ساقه تره فرنگی
- ۲ عدد هویج خرد شده
- ۱ ساقه کرفس خرد شده
- ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
- ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۱ قوطی کنسرو گوجه فرنگی
- نصف یک دسته کوچک جعفری
- ۴ ساقه آویشن
- ۲ ساقه رزماری
- ۱ قاشق چایخوری پودر آویشن
- نمک و فلفل سیاه
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- ⅓ پیمانه + ۱٫۵ قاشق چایخوری شیر
- اسپاگتی یک بسته ۵۰۰ گرمی
طرز تهیه:
1. روغن را درون تابه روی حرارت ملایم داغ کنید. گوشت را ریخته و یک دقیقه تفت دهید. سپس پیاز، سیر و تره فرنگی را بیفزایید.
2. پس از چند دقیقه سرخ کردن مواد، هویج، کرفس، گوجه فرنگی ها و رب گوجه فرنگی را بیفزایید. یک چهارم پیمانه آب به مواد بیفزایید و اجازه دهید روی حرارت ملایم کمی بجوشند.
3. آویشن، رزماری، حعفری و اورگانو را بیفزایید. نمک، فلفل سیاه و شکر را نیز افزوده و هم بزنید.
4. اجازه دهید مواد به مدت ۳۰ دقیقه نیم جوش شوند.
5. سپس نیمی از شیر را افزوده و دوباره ۳۰ دقیقه دیگر بپزید. این مرحله را با باقی مانده شیر تکرار کنید و دوباره ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بگذارید تا نیم جوش شود.
6. سس بلونِز آماده است آن را روی اسپاگتی پخته شده بریزید و سرو کنید.