طرز تهیه اسنک سیب زمینی
این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو میشود.
مواد لازم:
سینه مرغ بی استخوان 200 گرم (برش خورده به صورت نواری باریک)
سیب زمینی 2 عدد متوسط (آب پز و رنده شده)
پیاز 1 عدد متوسط
نان تست 16 ورق
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط (برش حلقه ای خورده)
پیتزا گودا 8 ورق
سیر 2 حبه(رنده شده)
پنیر پیتزا به مقدار لازم (رنده شده)
نمک، فلفل، زردچوبه، کره به مقدار لازم
طرز تهیه:
* در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.
* برشهای مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید.
* مواد را مدام هم بزنید و 7-10 دقیقه در همین وضعیت تفت دهید.
* بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.
* در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
* سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.
* طبق روشی که قبلاً گفته شد، سطح خارجی نانها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی 8 ورق از نانهای تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، 8 ورق دیگر از نانهای تست را روی نانهای آماده قرار دهید و اسنکها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند.
* بعد آنها را به مدت 3 تا 6 دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.
* این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو میشود.
نکته
* مقدار هر دو نوع پنیر کاملاً سلیقه ای است و شما میتوانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
* به عنوان جایگزین پنیر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) میتوانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.
* برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آبلیمو و زعفران مزه دار کنید.