مواد لازم
رب انار- یک قاشق غذاخوری
آب لیموترش- یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز (نازک خلال شده) – یک تا 2 عدد
روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری
گوشت بدون چربی - 250 گرم
خیار (کمی قطور) - 7 عدد
نعناع(خرد شده) - 20 گرم
گشنیز (خردشده) - 20 گرم
طرز تهیه
* رب انار، آب لیمو و یک عدد فلفل ورقه شده را برای مزه دارکردن گوشت، با هم مخلوط کنید. گوشت را در کاسه ای (غیرفلزی) بریزید و با مایه مخلوط کنید و 4 ساعت در یخچال بگذارید.
* سپس گوشت را از یخچال بیرون بیاورید و صبر کنید تا از خنکی درآید. کمی روغن را در یک تابه داغ و فیله ها را به حد دلخواه سرخ کنید. کمی صبر کنید تا گوشت ها خنک شود. پس از آن باریک خلال کنید وبا 2 عدد فلفل قرمز خلال شده، نعناع و گشنیز مخلوط کنید.
* می توانید سر و ته خیارها را بزنید. سپس به اندازه های 3 سانتی متری تقسیم کنید. داخل خیار ها را با احتیاط خالی کنید (به اندازه حفره ای با عمق یک سانتی متر). داخل خیارها را با مخلوط گوشت و سبزیجات پر کنید و در ظرف بچینید و یا خیارها را برش زده و به مواد اضافه کنید.