مواد لازم
- برنج ۲ لیوان
- زیره سیاه ۳ قاشق غذاخوری
- کره و روغن و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه: زیره را ۳۰ دقیقه در مقداری آب خیس دهید سپس ابکشی کنید.
برنج را به همراه چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و نرم شود؛ سپس با اب سرد ابکشی کنید ( زمانی باید برنج را ابکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز برنج کمی خام باشد ).
برنج ابکشی شده را با زیره و کمی نمک مخلوط کنید. ته قابلمه مقداری روغن بریزید و نان یا سیب زمینی حلقه شده برای ته دیگ قرار دهید. سپس برنج مخلوط با زیره را داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند. سپس نصف لیوان آب و چند قاشق روغن روی برنج بریزید.
در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد. پس از اینکه برنج دم کشید مقداری کره آب شده روی آن بدهید و به همراه گوشت یا مرغ این برنج خوشمزه را سرو کنید.