وب سایت ایران کوک: قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان پیش غذا می باشد.
مواد لازم:
- قارچ ( با قطر تقریبا 5 سانتی ) 48 عدد
- پنیر خامه ای 1 بسته
- اسفناج خرد شده 1 بسته
- پنیر پارمزان 1 پیمانه
- نمک 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری
- نان تست خرد شده 1/2 پیمانه
- کره یا مارگارین 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-فر را با دمای 175 درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را جدا کنید. داخل قارچ را برای پر کردن با مواد خالی کنید. قسمت بالایی قارچ ها را جدا نکنید.
2-در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، اسفناج، نیمی از پنیر پارمزان، نمک و فلفل ها را مخلوط کنید. قارچ ها را با مواد پر کنید. سپس بر روی سینی فر قرار دهید.
3-در یک کاسه کوچک، باقی پنیر پارمزان، نان تست خرد شده و کره یا مارگارین را مخلوط کنید. مواد را بر روی قارچ های شکم پر بریزید و به آرامی فشار دهید.
4-سینی را در فر قرار دهید. 20 تا 22 دقیقه زمان برای حرارت دهی قارچ ها مورد نیاز است.
5-پس از حرارت دهی غذا را سرو کنید.