امروز آموزش گام به گام و تصویری تهیهی یک نوع نان خرمایی را برای شما آماده کردهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این نان خرمایی خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر نان خرمایی:
کرهی آب شده: یک سوم پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
ماست: نصف پیمانه
پودر هل: یک قاشق چایخوری
مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
شکر: نصف پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
شیر گرم: نصف پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
سرکه: یک قاشق چایخوری
آب: نصف پیمانه
آرد: 4 پیمانه
مواد لازم برای تزیین نان خرمایی:
قهوهی فوری: یک قاشق غذاخوری
شیر: نصف پیمانه
کنجد: یک قاشق غذاخوری
سیاه دانه: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل نان خرمایی:
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پودر دارچین: یک قاشق غذاخوری
پودر هل: یک قاشق چایخوری
کنجد: یک قاشق غذاخوری
خرمای هسته گرفته شده: نیم کیلو
پودر جوز هندی: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای آماده کردن خمیر نان خرمایی، هل، مایه خمیر، شکر، وانیل و نمک را با آرد مخلوط میکنیم.
در مرحلهی بعد، تخم مرغ، کرهی آب شده، سرکه، ماست، آب ولرم و شیر گرم را به آن اضافه میکنیم.
مواد را خوب مخلوط کرده و با دست ورز میدهیم. خمیر به دست آمده را به مدت یک ساعت کناری قرار میدهیم.
برای آماده کردن مواد داخل نان خرمایی، روغن زیتون را به خرمای هسته گرفته و چرخ شده، اضافه میکنیم.
پس از آن، جوز هندی، هل، کنجد بوداده، سیاه دانه و دارچین را به خرما اضافه و خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم.
خمیر آماده شده را روی سطح صافی که آرد پاشی کردهایم، پهن میکنیم و آن را به شکل دایرههای بزرگی برش میدهیم.
بخشی از مواد خرمایی را به صورت رول باریکی درآورده و روی خمیر قرار میدهیم.
خمیر را رول میکنیم.
دو سر خمیر را به یکدیگر میچسبانیم.
اطراف خمیر را با چاقو برشهایی ایجاد میکنیم.
نان خرماییها را داخل سینی فر میچینیم.
در این مرحله برای تزیین روی نان خرمایی، شیرو قهوهی فوری را با یکدیگر مخلوط کرده و از این مایه با قلمو روی نانخرماییها میمالیم.
سپس کنجد و سیاه دانه را برای تزیین، روی آنها میپاشیم.
سینی را در فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم.
نان خرماییهای ما آماده است