0

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

mexican chicken stew طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

 

 

مواد لازم خورش مرغ مکزیکی :

 نصف لیوان روغن نباتی
 یک کیلو و نیم مرغ
 یک عدد فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد
 ۳ دسته پیازچه ریز شده
 یک سوم لیوان گشنیز تازه ریز شده
 یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
 ۴۰۰گرم رب گوجه فرنگی
 یک عدد پیاز ریز رنده شده و ادویه مخلوط
 نمک، فلفل قرمز
 پودر آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی :

قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشی کنید. سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰دقیقه بپزد.

در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد.

قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم.

روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود.

پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود. گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم.

رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت ۳الی۴دقیقه روی حرارت ملایم بماند. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم.

دو لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم، سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم.

قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم.

در آخر نمک، فلفل قرمز، ادویه و پودرآویشن را به مواد اضافه کرده و کمی هم زده و همراه با برنج سرو می کنیم.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 20 خرداد 1396  2:20 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها