چی لازم دارم:
گلابی سه عدد
انجیر خشک و شکر از هر کدام ۲۵۰ گرم
پودر گردو و بادام از هر کدام ۱۰۰ گرم
شیره انگور تازه یک قاشق غذاخوری
آب لیمو نصف عدد
عسل دو قاشق غذاخوری
سیب یک عدد
رنگ زرد خوراکی چند قطره
چه جوری درست میشه:
گلابیها را پوست کنده، سر آن را برش زده و داخل آن را خالی کنید. طوری که دیوارهها آسیب نبیند و با شکر و رنگ مجاز خوراکی روی حرارت گذاشته تا با آب خودش بپزد و بعد از پنج دقیقه جوش آمدن آن را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود. سپس سیب را رنده کرده و با پودر بادام، پودر گردو، انجیر خرد شده، شیره انگور، آب لیمو و عسل مخلوط و با این مایه داخل گلابیها را پر کنید