چی لازم دارم:
برنج پخته – یک و نیم پیمانه
روغن – به اندازه کافی
ماست – نصف پیمانه
دانه خردل – یک قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده – یک قاشق غذاخوری
فلفل سبز – 2 عدد (به دلخواه)
نمک – به اندازه کافی
زردچوبه – یک قاشق چای خوری
چطوری درست کنم:
روغن را در قابلمه ای داغ کنید، دانه خردل و فلفل را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن ماست، زردچوبه، نمک و برگ گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس برنج آماده را به آن اضافه کنید و آرام هم بزنید.
در صورت خشک بودن می توانید ماست بیشتری اضافه کنید.
این غذا را می توان با برنجی که اضافه می آید، درست و با گوشت سرو کرد.