چی لازم دارم:
۲۵۰ گرم گل کلم
۲۵۰ گرم کلم بروکلی
۲۰۰ گرم ورقه لازانیا
۵۰۰ میلی لیتر خامه ترش
۳ قاشق سوپخوری جعفری
۲۰۰ گرم گوشت
۱۲ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
۲۰۰ گرم پنیر چدار
چطوری درست کنم:
1- فر را روی ۱۸۰ درجه گرم کنید.
2- کلم بروکلی و گل کلم را در آب ۵ دقیقه بجوشانید.
3- ورقه های لازانیا را در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.
4- خامه ترش را با جعفری و ۳ قاشق سوپخوری آب ترکیب کنید.
5- ظرف فر را چرب کنید.
6- ۱/۳ ورقه های لازانیا را روی ظرف فر بچینید. سپس نصف کلم های جوشانده شده، نصف گوشت، نصف گوجه ها و ۱/۳ پنیر و ۱/۳ سس را روی آن بریزید. سپس تمام لایه ها را به همین ترتیب بچینید تا تمام شود و باقیمانده سس ها و پنیر را روی آخرین لایه بریزید.
7- بگذارید ۴۰ دقیقه لازانیا بپزد سپس دما را روی ۱۹۰ درجه بگذارید و ۱۰ دقیقه دیگر بماند تا روی آن طلایی شود.
8- لازانیا را داغ داغ با سالاد میل کنید.