چی لازم دارم:
آرد :½ یک پیمانه
بیکینگ پودر :2 قاشق چایخوری
نمک :½ قاشق چایخوری
شکر :¾ پیمانه + 1 قاشق غذاخوری
شیر :½ پیمانه
روغن گیاهی :¼ پیمانه
تخم مرغ بزرگ :یک عدد
آلو سیاه بزرگ :9 الی 10 عدد
دارچین :¼ قاشق چایخوری
کره :2 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
یک ظرف مناسب شیرینی پزی به قطر 5.22 سانتیمتر را با کمی کره چرب می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
در یک ظرف مناسب، آرد، بیکینگ پودر و نمک را می ریزیم و آنها را با همزن دستی کاملاً مخلوط می کنیم.
در یک کاسۀ دیگر ¾ پیمانه شکر، شیر، روغن و تخم مرغ را می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم. سپس این مخلوط را داخل مخلوط آرد می ریزیم.
پس از اینکه مایه کاملاً یک دست شد، آن را داخل ظرف کیک پزی می ریزیم و سطح روی آن را صاف می کنیم.
آلو ها را از روی سطح داخلی آنها روی سطح مایه می چینیم.
دارچین و باقیماندۀ شکر را با هم مخلوط می کنیم و آن را روی آلو ها می ریزیم.
کره را قطعه قطعه می کنیم و آنها را نیز روی سطح کیک می گذاریم. کیک را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا روی سطح آن قهوه ای شده و آلو ها نرم شوند و اگر یک خلال دندان داخل آن فرو کنیم، هیچ چیزی به آن نچسبد.
پس از اینکه پخت، کیک را از فر خارج کرده و می گذاریم خنک شود.