مواد لازم:
اسپاگتی رشته ای ۵۰۰ گرم
سوسیس ۴ عدد خرد شده
پیاز ریز شده ۲ عدد
سیر ریز شده ۴ حبه
فلفل دلمه سبز ۲ عدد ریزشده
روغن زیتون نصف لیوان
گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
قرص عصاره مرغ ۱ عدد
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری
پودر اورگانو کمی
نمک به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده ۱ لیوان
طرز تهیه:
۱. اسپاگتی را طبق دستور روی پاکت آن می پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود.
۲. سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر + پیاز + فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود.
بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم.
۳. گوجه فرنگی های رنده شده + ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی + ۱ لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم.
۴. سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده، عصاره مرغ + زردچوبه + پودر فلفل قرمز + پودر اورگانو + نمک را به آن اضافه کرده.
مواد بدست آمده را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود.
۵. اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم.
۶. ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم.