0

«بورانی کنگر» را هم امتحان کنید

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«بورانی کنگر» را هم امتحان کنید

«بورانی کنگر» را هم امتحان کنید

 

وقتی هنوز سبزیجات متنوعی با طعم و مزه متفاوت پیدا می شود که شما می توانید با آنها بورانی ماست و آن سبزی مخصوص را درست کنید چرا سراغ ماست و خیار یا بورانی اسفناج می روید؟ بورانی کنگر هم با کوکوهای مختلف خوشمزه می شود هم با پلوقاطی ها.

مواد لازم:

نیم کیلوگرم کنگر پاک شده
2 /1 2 پیمانه ماست
1 بوته سیر
نمک و فلفل به میزان لازم
2 /1 پیمانه آب
گل سرخ برای تزئین

طرز تهیه:

1. ابتدا کنگرها را شسته و به صورت نوارهای درشت به طول 5 سانتی متر یا 2 بند انگشت خرد کنید.

2. حبه های سیر را با پوست از هم جدا کرده و در ظرفی حاوی آب سرد بریزید و بگذارید چند ساعتی خیس بخورد؛ به این ترتیب، پوست آنها به راحتی جدا می شود. پس از این مدت، پوست آنها را کنده و به صورت ریز رنده کنید.

3. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس کنگرهای خردشده را به آن اضافه کنید و داخل روغن تفت دهید. پس از اینکه کنگرها سرخ شد، سیرهای رنده شده را همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. برای سرخ شدن سیر حدود 3 تا 5 دقیقه زمان کافی است.

4. در مرحله بعد، آب را در تابه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه بدهید تا کنگرها روی حرارت کم بپزند. سپس در تابه را بردارید تا آب اضافی باقیمانده بخار شود.

5. حالا ماست را اضافه کرده و بگذارید بر اثر حرارت به اصطلاح یک قل بزند. پس از آن، بلافاصله اجاق را خاموش کنید و وقتی که برانی کمی سرد شد، آن را با گل سرخ تزئین کرده و سرو کنید.


 

نکات تکمیلی:

کنگر ماست جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد


زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه


و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .


کنگر ماست را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .


توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 20 خرداد 1396  12:36 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها