0

پارفه لایه ای ، شیک و متفاوت

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

پارفه لایه ای ، شیک و متفاوت

پارفه لایه ای ، شیک و متفاوت

 

اگر به دنبال یک دسر شیک و متفاوت هشتید پارفه ها یک پیشنهاد ویژه هستند. این دسرها با انواع میوه های فصل هم تهیه می شوند.پس دست به کار شوید.

 


چی لازم دارم (برای 4 نفر):


1/4آرد ذرت
4عدد زرده تخم مرغ
½ 2پیمانه آجیل مخلوط
½ 2 پیمانه کشمش
1/2پیمانه عسل
¼ 1 پیمانه شیر
1 ق چ پودر وانیل
¼ ق چ نمک
100میلی لیتر خامه فرم گرفته

 


چه جوری درست میشه:


1.شکر ، آرد ذرت و نمک را بریزید و باهم مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس مخلوط آرد ذرت را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط نرم و غلیظی حاصل شود.


2.شیر و وانیل را باهم مخلوط کنید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا حباب هایی لبه قابلمه تشکیل شود حال باید آن را از روی حرارت بردارید آن را به آرامی داخل کاسه بریزید و مواد را باهم مخلوط کنید تا شیر با بقیه مواد مخلوط شود دوباره مواد را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کرم نرم و غلیظی به دست بیاید سپس از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید کرم حاصل را به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید .


3- در این فاصله آجیل مخلوط را داخل یک کاسه مناسب بریزید و آن را خرد کنید کشمش و عسل را هم اضافه کنید مواد را خوب با هم مخلوط کنید آن را هم داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.موقع سرو کرم مخلوط آجیل را به صورت لایه لایه داخل لیوان هایی که آماده کرده اید بریزید و دسر سرو کنید

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 20 خرداد 1396  12:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها