چی لازم دارم:
۲۵۰ گرم گوشت گاو
۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
نصف پیاز خرد شده
یک عدد هویج خرد شده
یک پیمانه کرفس خرد شده
نصف قاشق چای خوری آویشن خشک
۶ پیمانه آب
نصف فنجان جو
یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
یک قاشق غذاخوری کره
۲۵۰ گرم قارچ
۳ قاشق غذاخوری جعفری
نمک و فلفل
چه جوری درست میشه:
گوشت را در روغن خوب به مدت ۱۵دقیقه تفت دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
در ظرف دیگری هویج، پیاز و کرفس را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید و به گوشت اضافه کنید و با کمی آب روی حرارت قرار دهید.
پس از جوش آمدن ، حرارت را کم کنید و بگذارید بپزد تا این که گوشت نرم شود.
سپس جو، گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید ۴۵ دقیقه دیگر بپزد.
قارچ ها را در تابه حاوی کره تفت دهید تا کمی طلایی شود و همراه با جعفری به سوپ اضافه کنید.