0

لازانیا دلمه‌ای

 
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 10952
محل سکونت : خراسان رضوی

لازانیا دلمه‌ای

#شام امشب؛ لازانیا دلمه‌ای😋😋

مناسب برای 6 تا 8 نفر

🧀🍖 مواد لازم:

6 تا 8 عدد فلفل دلمه‌ای، در رنگ‌های مختلف
1 عدد پیاز، خرد شده
4 حبه سیر، خرد شده
250 گرم گوشت چرخ کرده گاو
250 گرم سوسیس ایتالیایی (گوشت چرخ کرده با چاشنی ایتالیایی)
1 قاشق چای‌خوری نمک
1 قاشق چای‌خوری فلفل
800 گرم گوجه‌فرنگی خرد شده
800 گرم سس گوجه‌فرنگی
450 گرم پنیر ریکوتا
1 پیمانه پنیر پارمسان
نصف پیمانه ریحان، خرد شده
1 عدد تخم‌مرغ
8 تا 10 عدد ورقه لازانیا پخته شده
2 پیمانه پنیر موتزارلا

🍽 دستور تهیه

🔻 از قبل دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود.

🔻 قسمت سر فلفل دلمه‌ای‌ها را بریده و تخم‌های آن را درمی‌آوریم. فلفل‌ها را در ظرف مخصوص فر گذاشته و به مدت 20 دقیقه می‌پزیم تا نرم شوند.

🔻 بعد 2 قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت بین ملایم و زیاد گرم می‌کنیم.

🔻 پیاز و سیر را تا زمانی که نرم شوند، سرخ می‌کنیم.

🔻 گوشت چرخ کرده و سوسیس ایتالیایی را به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و تا زمانی که گوشت‌ها به رنگ قهوه‌ دربیایند، سرخ می‌کنیم.

🔻 گوجه‌فرنگی خرد شده و سس گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و هم می‌زنیم. آن قدر می‌پزیم تا مخلوط کمی به جوش بیاید.

🔻 سپس به مدت 5 تا 10 دقیقه می‌جوشانیم. بعد از روی حرارت برمی‌داریم.

🔻 فلفل دلمه‌ای‌ها را از فر خارج کرده و آب اضافه داخل آن‌ها را می‌گیریم.

🔻 فلفل‌ها را با لایه‌های لازانیا پر می‌کنیم. روی فلفل‌ها کمی پنیر موتزارلا می‌ریزیم.

🔻 به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر می‌پزیم تا پنیر آب شده و به رنگ قهوه‌ای روشن دربیاید.

🔻 قبل از سرو، به مدت 10 دقیقه کنار می‌گذاریم تا کمی سرد شود.
👇👇👇

 

پنج شنبه 18 خرداد 1396  9:34 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها