#شام امشب؛ توپک های سیب زمینی کنجدی😋
🍴 موادلازم:
سیب زمینی (آب پز): 2 عدد
تخم مرغ (درشت): 1 عدد
برگ گشنیز (یا جعفری خرد شده): 3 قاشق غذا خوری
کنجد: به میزان لازم
🍽 مراحل پخت:
🔺 سیب زمینی را رنده ریز کرده (مهم: دقت کنید که سیب زمینی در هنگام پخت نباید له شود) کمی نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم.
🔺 تخم مرغ را در ظرفی شکسته نصف آن را داخل سیب زمینی میریزیم و سبزی خرد شده را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. مواد نباید شل باشد. بگذارید داخل یخچال یک ساعت بماند تا خودش را بگیرد.
🔺 بعد به اندازه یه گردو برداشته قلقلی کنید بندازید داخل نصف تخم مرغ بعد هم داخل کنجد بغلتانید و در روغن فراوان سرخ کنید.